donderdag 31 mei 2012

De laatste loodjes....


Een lange tijd niets geplaatst doordat ik het eigelijk niet meer in zo in mijn systeem zat en erg met de opdrachten bezig was.

Zoals op eerdere pagina's te lezen is wilde ik heel graag als specialisatie mediawijsheid en beeld en geluid gebruiken. Door de specialisatie bijeenkomsten werd ik erg enthousiast om met de groep aan deze specialisaties te gaan werken. In combinatie met de onafwendbare hunkering van de groep hun telefoon de hele dag door te gebruiken en de onnadenkende social-media berichten gevolgen in de kranten en andere nieuwsverstrekkers, wilde ik kijken of ik de groep mediabewuster kon maken met gebruik van de apparatuur die zij ook graag gebruiken.

Na dit besluit en een kort onderhoud met Jeroen na de laatste bijeenkomst in Leiden werd de zoektocht naar literatuur ingezet. Dit vond ik een enorm lastig deel, daar ik na avonden surfen en zoeken moeilijk bruikbaar materiaal kon vinden. De ideeën voor het praktijkgedeelte borrelden al zoekende op.
Uiteindelijk startte ik met de uitwerking van die lesideeën na de nodige literatuur doorgespit te hebben.
Hiervoor had ik 8 dagdelen nodig.
Half mei stuurde ik Jeroen de eerste keer mijn MP, welke ik terugkreeg met de nodige zinnige opmerkingen. Het stuk heb ik hierna doorgenomen en de opmerkingen van Jeroen erin verwerkt.
22 mei heb ik het aangepaste stuk weer naar Jeroen gestuurd.
Nu aan de slag met een Prezi-presentatie..... of toch een website???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten